Instagram

IGLO stövel 60

2011 kom denna modell på redan populära IGLO stöveln ut. Marknadens lättaste värmestövel, endast 433gr och köldtålig ned till -60 C! 

Samma dag som dessa kom till oss på Wiggler så fick ett antal testpersoner ett par att testa och utvärdera. Resultatet har varit imponerande. Inga reklamationer angående stöveln har kommit, bara positiv feedback.

Sulan är ruskigt tålig trots sin låga vikt. En av våra testare har gått mängder av mil på både asfalt och grusvägar då han dagligen går ut med sina hundar. Stöveln är helt fantastisk och håller än, två år senare.

Trots extrem kyla stundtals så har ingen frusit i dessa stövlar, stöveln håller dessutom sin smidighet oavsett temperatur.

Det blir ingen som helst isbildning på stöveln trots både kyla och rejält med vattenstänk. Värmefodret är uttagbart och lätt att torka.

Stöveln är otroligt lätt och många blir chockade då de känner stöveln i sin hand för första gången.Stöveln flyter, även vattenfylld, så nu behöver du inte sparka av dig stöveln om du ramlar i vattnet.