Instagram

Rovex Hurricane Trollingspön

Finns i flera modeller, för Insjölax, Östersjölax, Gädda, Gös samt för kajaktrolling.

Olika typer av action och olika längder som är anpassade för olika typer av fiske.

Alla spön har genomgående solid topp samt trasselfri toppögla. Ringar och rullfästen är av bästa kvalitet.

artnr 10665: Ett 7 fots spö med ryggrad och otrolig känsla vid drillning. Joel Abrahamsson har testat detta vid fiske från kajak och det har blivit ett favoritspö för honom.

artnr 10659: Ett 8 fots spö som funkar till det mesta typer av trollingfiske. Vi har fått otroligt positiv respons vid gösfiske, gärna tillsammans med flätlina. Spöt har skön känsla och mjuk action.

artnr 10665: Ett 8,6 fots spö framför allt lämpat till gäddtrolling. Fredrik Aremyr har kört hårt med dessa efter stor gädda med paravaner. Spöna jobbar helt perfekt ihop med paravanerna och är tillräckligt mjuka för att paravanerna inte skall lösa ut men ändå tillräckligt hårda för att dra fast gädda på stora gummibeten. Detta spö har fått jobba hårt och har bänt upp många fina gäddor.

artnr 10656: Ett 7 fots trollingspö framtaget för fiske i Vänern och Vättern, fungerar fint på djupriggar och planerboards men även till sidoparavaner.

artnr 10657: Ett 8,6 fots spö framtaget och testfiskat på grov östersjölax av duktiga team Extreme, helt enkelt ett superspö. Detta används även av Fredrik Aremyr vid göstrolling och har blivit ett favoritspö för honom efter 3 säsonger i båten. Fredrik kör med Stroft 0,40-0,45 nylon vid allt gösfiske och tycker kombinationen är helt rätt.