Instagram @wiggler.se

Sommarprodukter och uppdatering

Skrivet av Wiggler Postad i Nyheter

NU har vi uppdaterat hemsidan med nya fräscha  produkter. Ni finner dom under fliken säsongsprodukter/sommarprodukter. Vi kommer även byta ut lite produkter på framsidan och uppdatera med lite nytt i bildspelen. Under veckan kommer även lite egenfilmat material dyka upp.

 

Vacker Blågylta tagen på lätt utrustning

Vad händer för stunden, jo vi jobbar stenhårt med katalogen för 2014, mycket bilder som skall in för att katalogen skall bli riktigt bra.

Nicklas Kolbeck är på väg till Havöysund för lite spännande fiske. Det vankas rödspätta och hälleflundra.

Diverse nya produkter hårdtestas. Bland annat så hade vi med oss de nya trollingrullarna ut och fiskade makrill med för att testa hur dom klarade det konstanta vevandet och det gick galant. Vi testade även Ryobi Arctica seriens minsta rulle och spö då vi artfiskade efter gyltor och annat roligt. Underbara spön som verkligen ger valuta för och njutning av fisket.

Nyttfiske som vi är stolt sponsor av ingick ett samarbete med fiskenyheter.se. LÄS HÄR Kommer bli roliga klipp från Robbo under året.

 sportfishmasters 2012 final

Våran bloggare Fredrik Aremyr och hans Team Göta Älv kvalade även i år in till finalen av Sportfishmasters med en fjärdeplats på deltävlingen i Sävelången. Jarmo Kuisma och Tero Paakki samt Fredrik är laddade och drömmer om en ny vinst i denna prestigefyllda tävling som i år även blev SM i gäddfiske

Spåra från din sida.