Wiggler Pro Staff 2021

Wiggler Pro Staff består av riktigt duktiga sportfiskare från olika delar av Skandinavien. Pro Staff är vårt ansikte utåt på sociala medier så som Instagram, Facebook och Youtube. Från Pro Staff får vi även tips och feedback på vad som eventuellt behöver förbättras eller rättas till före vi släpper ut nya produkter på marknaden och vilka produkter vi bör ta in i vårt sortiment från märken vi saluför.

Följ deras äventyr på Instagram @wiggler_pro_staff och Wiggler AB Facebook


Maria Johansson

Som alla specimenfiskare är Maria ständigt på jakt efter nya arter i både sött och salt vatten. Lyckades under 2019 bland annat ta reg på vitrocka och har i skrivande stund 36 storfiskregistrerade arter men siktar mot fler.


Linnea Lönn

Fiskar väldigt varierat efter nya arter runtom i landet och specimenfiske efter de största exemplaren av varje art. Fisket som jag lägger ner absolut mest tid på är abborrefisket i olika vatten. Gillar att testa nya tekniker och metoder för att hitta det som fungerar allra bäst för stunden.


Mikael Gustafsson

Specimenfiskare som reser landet runt ständigt på jakt efter nya arter. I skrivande stund hela 51st storfiskregistrerade arter men siktar självklart mot fler. Spenderar otaliga pass på jakt efter fler arter.


Klas Alenvret

Skånepåg som har fiskat sedan barnsben. En mångsidig sportfiskare som kör allt från flug- och spinnfiske till trolling, havsfiske och mete. Spinnfiske ligger dock närmst om hjärtat, med en viss förkärlek till havsöringen, gäddan och abborren.


Niklas Svanlund

Specimenfiskare med 29 registrerade storfiskarter från både sött och salt vatten. Levererar fina bilder på både abborre och karp men även blandade havsfiskebilder. Niklas har varit med oss ett par år och levererar alltid fina fångster.


Dennis Schuiz

På senare år har abborrefisket lockat mig mer och mer och är idag den fisk jag främst fiskar. Jag försöker ständigt utforska nya ställen för att öka chans till stor abborre. Mälaren och Stockholms skärgård är mitt hemmavatten.


Christer W. Gjøvaag

Jeg liker å fiske i både fersk- og saltvann, for å oppleve et så variert sportsfiske som mulig. Fisker mest i saltvann fra båt, helst med agn i enden av snøret etter så mange ulike fiskeslag som mulig – gjerne på dypt vann. Favorittfisket er kystmeite etter stor havål i nattemørket.


Daniel Andersen

Jeg driver med artsfiske og specimen fiske etter store eksemplarer av hver art. Fisket foregår mest i møre og romsdal og på sørøya i nord-norge. Kveite, lysing, storsei, lange og skatefiske er noen helt klare favoritter, men på høsten så regjerer havålen! Prøver å fiske så mye som 180dager i året og det gjør jeg med glans, så over halvparten av året fisker jeg etter alle disse artene for å få størst mulig. Har til dags dato 130 forskjellige arter og 2 norgesrekorder.


Jørgen Fulsås

Jeg har tidligere drevet med predatorfiske etter gjedde, abbor og ørret, der det blei satset stort etter dem artene. Nå har jeg flyttet til Møre og Romsdal så blir det mest havfiske. Når våren kommer så regjerer sjøørret fiske, ellers går det mye i generelt havfiske og noe ferskvannsfiske. Høsten går med til kystmeite etter stor havål i dem kalde mørke nettene.


Jan-Erik Norrgård

Är välkänd inom sportfisket i Finland genom fler- talet storfångster på gädda, gös och abborre från både öppet vatten där personbästa på gädda är 16,85kg men när vintern kommer så är det is-fiske som gäller! Mete efter stora sutare är också en favoritmetod.


Team Dilén

Trollingfiskande team bestående av Andreas och Hasse Dilén. Riktigt duktiga trollingfiskare både i sött och salt vatten med fina tävlingsmeriter på lax och öringfiske. Kör även en hel del gädda och gös på trolling.


Team LFM

Ett ungt men rutinerat team bestående av Rasmus Bäcklund och Simon Abrahamsson Norén. Dessa två killar gillar variation i sitt fiske och reser gärna runt i landet för att upptäcka nya platser och utvecklas i sitt fiske. Att fiska dygnet runt och ha brist på sömn är något som är standard för dessa killar. Dom har även provat på lite tävlingsfiske och menar att detta är något som gett mersmak.